Home Improvement and Interior Design

stories VDVT House
Dutch architectural studio Boetzkes | Helder has designed the VDVT House. The house is located on the outskirts of Arnhem, The Netherlands. The unique feature of the house is its exterior walls. They are covered with expanded metal sheets with a special coating that appears to change its color with changing sunlight. The façade is made of aluminum. In contrast to the exterior, the house features elegant light colored interiors with wide use of wood.

stories VDVT House1
stories VDVT House2
stories VDVT House3
stories VDVT House4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: