Home Improvement and Interior Design

1
he architect’s client for this project needed more space to accommodate the needs of the growing family, but they are reluctant to leave their location. The architect design solution is to maintain and remodel their existing which is covers areas for about 2000 square foot, while creating a 1700 square foot addition and courtyard on the rear lane side. A main design driver is to create a seamless connection between the inside and the outside, with an ideal climate for much of the year, while eliminating the need for the air conditioning to this end, it is a central sculptural links which are located on the ground floor with the rooftop deck, while also doubling as a chimney to draw the cooling breezes through the living space.

2
3
4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: